Over ons

Wij zijn een familiebedrijf sinds 1973 en al in de derde generatie. Onze opa is het bedrijf in 1973 gestart als oud-ijzerhandel en in de jaren 80 is hij overgestapt op het demonteren van auto's. In 2013 hebben wij, Jan & Willem van Esch, het bedrijf overgenomen.

Sinds de oprichting in 1973 is er veel veranderd binnen de wereld van de auto sloperij. Autodemontage J&W van Esch is een vakkundig en gespecialiseerd bedrijf op het gebied van het demonteren van auto's. Met 51 jaar ervaring (derde generatie) kunnen we dus rustig stellen dat we de nodige kennis in huis hebben op het gebied van auto demontage en tweede hands auto onderdelen.

Wanneer u uw voertuig met een Nederlands kenteken wilt laten slopen of demonteren, kan dat alleen bij een door de Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW) erkend demontagebedrijf. Autodemontage J&W van Esch is volledig RDW erkend. Wij zorgen ervoor dat de registratie in het RDW-register wordt beëindigd, zodat het voertuig niet meer op uw naam staat.
Als bewijs daarvan ontvangt u meteen een RDW-vrijwaringsbewijs. Daarna hoeft het voertuig niet meer APK-gekeurd en WA-verzekerd te zijn en u hoeft geen motorrijtuigenbelasting meer te betalen.

Vervolgens zullen wij uw auto vakkundig en op een milieubewuste manier demonteren. De onderdelen die geschikt zijn voor hergebruik, worden na eventuele revisie opgeslagen in ons magazijn en verkocht als gebruikte auto-onderdelen,

Hieronder staan foto's van vroeger & nu.

 

Opa oud11Opa oud1Opa oud21

1973

 

 

Januari 2015

November 2017

 

Maart 2018

 

Februari 2022